Τοποθεσία

Τοποθεσία

Τα διαμερίσματα Ηλίας βρίσκονται στην παραλία του Πλατανιά και δίπλα στη θάλασσα. Η παραλία του Πλατανιά είναι μια ζωντανή παραλία με πολλές εγκαταστάσεις, υπηρεσίες και θαλάσσια σπορ. Η παραλία είναι αμμώδης, καθαρή και έχει βραβευτεί με γαλάζια σημαία. Στο σημείο του ξενοδοχείου υπάρχει ναυαγοσώστη και ξαπλώστρες. Γύρω από την παραλία βρίσκονται πολλές παραδοσιακές ταβέρνες και καφετέριες, μπαρ και κάθε είδους άλλα καταστήματα. 

Ταξιδεύοντας ως ζευγάρι, οικογένεια ή μεμονωμένοι επισκέπτες, ο Πλατανιάς θα σας δώσει πολλές επιλογές διασκέδασης και δραστηριότητες. Μπορείτε να κάνετε ήσυχες διακοπές ή έντονη νυχτερινή ζωή. Ο Πλατανιάς είναι ένα θέρετρο που μπορεί να καλύψει όλες τις διακοπές σας.

Εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο, τοπικό λεωφορείο και ταξί. Ο κεντρικός δρόμος είναι μόλις λίγα μέτρα μακριά, για τα Χανιά, τον Πλατανιά, την Αγία Μαρίνα κλπ. Μπαίνετε στον δρόμο μέσα σε λίγα λεπτά και εξερευνάτε την Κρήτη, αποφεύγοντας την κίνηση των Χανίων. Η στάση του λεωφορείου απέχει μόλις 50 μέτρα, στον κεντρικό δρόμο.